Par LZA

LU 73. konferences ietvaros - atsevišķa sekcija EKOSOC-LV 5.2.1. projekta rezultātu prezentēšanai

12-12-2014

Latvijas Universitātes 73.konferences ietvaros, kas notiks 2015.gada 20.februārī,  ir plānota atsevišķa sekcija „Latvijas uzņēmumu konkurētspēja ārējos tirgos (EKOSOC - VPP 5.2.1)" projekta rezultātu prezentēšanai un apspriešanai. Plānotie sekcijas vadītāji no universitātēm ir Prof. Remigijs Počs (projekta vadītājs, RTU), Prof. Biruta Sloka (LU), Prof. Anita Villeruša (RSU) un Dr. oec. Aija van der Steina (RSU), savukārt kā sekcijas vadītāja no prakses ir plānota Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Ārējās tirdzniecības veicināšanas departamenta direktore Aija Jaunzeme. Papildu informācija ir pieejama šeit (http://www.evf.lu.lv/konferences/lu-konferences/lu-73-konference/ ).


Aicinājums piedalīties LLU ESAF starptautiskajā konferencē „ECONOMIC SCIENCE FOR RURAL DEVELOPMENT 2015"

28-11-2014

LLU Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultāte (ESAF) aicina zinātniekus, pētniekus un doktorantus pieteikties ikgadējai starptautiskajai konferencei "Economic Science for Rural Development", kas notiks 2015. gadā no 23. līdz 24. aprīlim Jelgavā.

Reģistrēties konferencei var līdz 2014. gada 18. decembrim šeit.

Sīkāka informācija par konferenci atrodama šeit.


Pēdējā atjaunošana 28-11-2014

ECOSOC- LV aicina piedalīties II EIROPAS - LATVIJAS EKONOMIKAS FORUMĀ "INDUSTRIĀLĀ rEVOLŪCIJA 4.0.

29-08-2018

ECOSOC- LV aicina piedalīties
II EIROPAS - LATVIJAS EKONOMIKAS FORUMĀ "INDUSTRIĀLĀ rEVOLŪCIJA 4.0.:
digitālā ekonomika, datu drošība un atbilstības labā prakse" 2018. gada 7. - 8. septembrī

Lasīt tālāk...

Atslēga ir darīt, bet sadarbībā

1-09-2017

Dr. habil. oec. Baiba Rivža,
VPP EKOSOC-LV vadītāja, LZA akadēmiķe

Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) un Latvija Pašvaldību savienības (LPS) sadarbībā ar institūcijām reģionos kopīgi organizēto forumu cikla noslēdzošais Pierīgas forums norisinājās 29. augustā Ikšķiles novadā, atbilstīgi Valsts pētījumu programmas EKOSOC-LV Latvijas viedās attīstības saturam risinot tēmu par viedo uzņēmējdarbību, pašvaldību un uzņēmēju sadarbību ceļā uz to. Pasākums izcēlās ar plašu Pierīgas pašvaldību vadītāju un uzņēmēju pārstāvniecību un iezīmēja vajadzību sadarboties gan zinātniekiem, uzņēmējiem un pašvaldībām, pašvaldība ir "Labs sākums" - liecina Ikšķiles novada logo, gan pašvaldībām savā starpā. Piemēram, Ādažu  domes priekšsēdētājs Māris Sprindžuks saistībā ar darbaspēka mobilitātei nepieciešamajiem transporta risinājumiem jeb viedo infrastruktūru uzsvēra, ka svarīgi iespējami drīzāk rīkoties, lai  nestāvētu "korķos" un sadarbībā sakārtotu kopīgo telpu; kas vienam nav izdevīgi, visiem jau kļūst izdevīgi.

Pēdējā atjaunošana 1-09-2017
Lasīt tālāk...

PIERĪGAS FORUMS "Pašvaldību un uzņēmēju sadarbība ceļā uz viedo uzņēmējdarbību Pierīgas reģionā"

23-08-2017

29. augustā plkst.13.00 Ikšķiles novada pašvaldībā notiks Pierīgas forums, kurā piedalīsies vairāku Pierīgas pašvaldību vadītāji, uzņēmēji, izglītības un zinātnes pārstāvji.

Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS