Parakstīts sadarbības līgums

14-03-2014

Parakstīts sadarbības līgums starp Valsts akciju sabiedrību “Latvijas Attīstības finanšu institūcija Altum”, Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmiju un Latvijas Lauksaimniecības universitāti

2014. gada 3. martā tika parakstīts sadarbības līgums uz trīs gadiem starp Valsts akciju sabiedrību “Latvijas Attīstības finanšu institūcija Altum” (turpmāk – Altum) valdes priekšsēdētāja vietnieka, valdes locekļa Jēkaba Krieviņa personā, Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmiju (turpmāk – LLMZA) tās prezidentes Baibas Rivžas personā un Latvijas Lauksaimniecības universitāti (turpmāk – LLU) tās rektora Jura Skujāna personā.

Līguma mērķis: veicināt zinātnes un prakses sadarbību, kopīgi rīkot vispārizglītojošus sarīkojumus, sniegt konsultācijas, rīkot seminārus un konferences; veicināt lauku attīstību, zinātniskas izstrādnes, jaunatnes iekļaušanos zinātnē un Latvijas valsts izaugsmē. Sadarbības līgums paredz, ka, sākot ar 2014. gadu, izcilākajiem jaunajiem zinātniekiem – doktoriem un maģistriem par konkursa darbu tiks piešķirtas ikgadējas balvas un prēmijas par kopējo summu EUR 1000,00 gadā. Balvu un prēmiju izmaksu finansiāli nodrošinās Altum.

LLMZA un LLU sadarbības ietvaros apņemas izvietot savās mājas lapās u.c. informāciju par Altum, Altum sniegtajiem produktiem un pakalpojumiem; nodrošināt iespēju Altum darbiniekiem, sadarbības partneriem vai pieaicinātajiem speciālistiem lasīt lekcijas.

LLMZA zinātniskā sekretāre Kristīne Polačenko

Pēdējā atjaunošana 14-03-2014
Powered by Elxis - Open Source CMS