LZA Eiropas politikas pētījumu institūts rīko grāmatas “Patvēruma meklētāju problēma un tās risinājumi Eiropas Savienībā un Latvijā” prezentāciju

16-09-2019

Pirmdien, 16. septembrī, Eiropas Savienības mājā notiks Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) Eiropas politikas pētījumu institūta (EPPI) un autoru kolektīva rīkotie grāmatas "Patvēruma meklētāju problēma un tās risinājumi Eiropas Savienībā un Latvijā" atvēršanas svētki.

Grāmatas autori ir Latvijas Republikas Saeimas priekšsēdētājas biedre Dagmāra Beitnere-Le Galla, LZA EPPI pētnieks Aldis Austers un Eiropas Tirdzniecības savienības institūta pētniece Zane Rasnača.

Grāmatas atvēršanā piedalīsies Latvijas Republikas Valsts prezidents Egils Levits - pētījuma idejas autors, LR tieslietu ministrs Jānis Bordāns, LR Saeimas deputāti, valsts institūciju pārstāvji, akadēmiskie spēki, NVO un preses pārstāvji.

Grāmatas prezentāciju un diskusiju vadīs LZA īstenā locekle, prof. Inna Šteinbuka.

Papildu informācija LZA EPPI mājaslapā


Par LZA EPPI

Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) Eiropas politikas pētījumu institūts (EPPI) ir izveidots 2017. gada 6. jūnijā. EPPI par savas darbības mērķi ir izvirzījis sekmēt uz faktiem balstītu, padziļinātu ES procesu analīzi un informētību par Eiropas Savienību Latvijā. Institūta akadēmisko interešu diapazonā ir gan Eiropai, gan Latvijai aktuālie ekonomiskie, politiskie, socioloģiskie un kultūras procesi, to mijiedarbība, attīstība un ietekme. Tā darbība ir vērsta uz Eiropas integrācijas starpdisciplināru izpēti, īstenojot sabiedrībai aktuālus pētniecības projektus un diskusijas.

Preses kontaktiem:
Dr. Zane Zeibote
LZA EPPI pētniece
E-pasts:
Tālr.: +371 29417214
Mājaslapa: http://eppi.lza.lv/

Pēdējā atjaunošana 5-10-2019
Powered by Elxis - Open Source CMS