SOCIĀLO UN HUMANITĀRO ZINĀTŅU PĀRSTĀVJI AICI-NĀTI APMEKLĒT APVĀRSNIS 2020 INFORMĀCIJAS DIENU

7-11-2019

Valsts izglītības attīstības aģentūra aicina apmeklēt informācijas dienu par aktualitātēm programmas Apvārsnis 2020 atvērtajā projektu konkursā SHZ un apakšprogrammā «Eiropa mainīgā pasaulē - novatoriska, iekļaujoša un domājoša sabiedrība" (SC6).

Pasākumā informēs par SC6 projektu konkursiem, kuri atvērti kopš 5. novembra ar pieteikšanās termiņu līdz 2020. gada 12. martam, kā arī dalībniekiem būs iespēja savstarpēji iepazīties un apmainīties ar aktualitātēm sociālo un humanitāro zinātņu jomas pārstāvjiem un citiem SC6 interesentiem.

Programmā plānota prezentācija, kurā Apvārsnis 2020 Nacionālā kontaktpunkta pārstāve Laura Bužinska informēs par SC6 apakšprogrammas atvērtajiem konkursiem un Eiropas Komisijas izziņoto jaunāko informāciju no novembrī notikušās Starptautiskās kontaktbiržas. Pasākuma laikā ar Bratislavas kontaktbiržā gūtajiem iespaidiem dalīsies arī citi zinātnisko institūciju pārstāvji no Latvijas. Ar iegūto pieredzi un jaunumiem par COST akciju "European Network for Research Evaluation in the Social Sciences and the Humanities" iepazīstinās Arnis Kokorevičs no Latvijas Zinātnes padomes.

Pasākums notiks 15. novembrī, plkst. 14.00-17.00, Rīgā, Kalpaka bulvārī 4., 2. stāva zālē. Reģistrēties iespējams līdz 14. novembrim 11.00 tiešsaistē VIAA mājaslapā.

Pasākumu organizē Valsts izglītības attīstības aģentūras Apvārsnis 2020 Nacionālais kontkatpunkts sadarbībā ar Latvijas Universitāti.

Papildu informācija: Laura Bužinska, Nacionālā kontaktpunkta vecākā eksperte, E-pasts:  

 

Powered by Elxis - Open Source CMS