EKOSOC-LV 5.2.1. projekta dalībnieku 25. marta tikšanās

27-03-2015

2015. gada 25. martā Latvijas Universitātes telpās, Aspazijas bulvārī 5, 322. auditorijā notika kārtējais valsts pētījumu programmas „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai -jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai (EKOSOC-LV)" 5.2.1 projekta „Izpētīt Latvijas uzņēmumu konkurētspēju ārējos tirgos un sniegt priekšlikumus tās stiprināšanai" darba seminārs. Tajā piedalījās projekta dalībnieki no Rīgas Tehniskās universitātes, Latvijas Universitātes un Rīgas Stradiņa universitātes. Darba semināru atklāja un vadīja projekta vadītājs prof. R. Počs no Rīgas Tehniskās universitātes.

Prof. R. Počs klātesošos iepazīstināja ar aktuālo informāciju par 2. projekta posmu un šīs nedēļas laikā veicamajiem darbiem - darba uzdevumu un finanšu aprēķinu sagatavošanu un zinātnieku grupas sastāva precizēšanu, kas jāveic saskaņā ar iepriekš plānotajiem projekta uzdevumiem un rezultatīvajiem rādītājiem. Tika demonstrēti arī Rīgas Tehniskās universitātes apakšprojekta uzdevumi un atbilstošie rezultatīvie rādītāji, kā arī tika diskutēts par apakšprojektu savstarpējās saistības nodrošināšanas veidiem, lai kopīgi varētu sasniegt projekta mērķi. Tika aktualizēts arī jautājums par zinātniskās atskaites kopējās struktūras veidošanu un darbu pie tās satura.

Darba semināra noslēgumā projekta dalībnieki vienojās par turpmākajām aktivitātēm projekta ietvaros un apstiprināja nākamā darba semināra norises laiku un vietu - 2015. gada 22. aprīlī plkst. 15:00 Latvijas Universitātes telpās.

 

Powered by Elxis - Open Source CMS