Notika DU zinātniskās grupas sēde VPP EKOSOC-LV ietvaros

20-04-2015

2015. gada 15. aprīlī Daugavpils Universitātes telpās, Parādes ielā 1, 422. auditorijā notika kārtējais valsts pētījumu programmas „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai -jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai (EKOSOC-LV)" 5.2.3. projekta "Latvijas lauku un reģionālās attīstības procesi un iespējas zināšanu ekonomikas kontekstā" darba seminārs. Tajā piedalījās projekta dalībnieki un uzaicinātas personas  no Daugavpils Universitātes. Darba semināru atklāja un vadīja DU projekta koordinatore doc. Ludmila Aleksejeva.

Ludmila Aleksejeva klātesošos iepazīstināja ar aktuālo informāciju par 5.2.3. projekta 1. posma paveikto, plānotājām aktivitātēm, rezultātiem, 2 posma uzdevumiem un to sadalījumu, ka arī nākama mēneša laikā veicamajiem darbiem, kas jāveic saskaņā ar iepriekš plānotajiem projekta uzdevumiem un rezultatīvajiem rādītājiem. Tika demonstrēti arī projekta uzdevumi un atbilstošie rezultatīvie rādītāji, kā arī tika diskutēts par apakšprojektu savstarpējās saistības nodrošināšanas veidiem, lai kopīgi varētu sasniegt projekta mērķi.

Semināra ietvaros tika apspriesti projekta dalībnieces un doktora grāda pretendentes Viktorijas Šipilovas promocijas darba rezultāti. Doktorante ziņoja par darba projekta prezentāciju DU SZF Ekonomikas un socioloģijas paplašinātājā katedras sēdē.

Tika aktualizēts arī jautājums par projektā ietvaros rīkoto maģistrantu konferencei, kurā DU  pārstāvēs Aivars Plotka ar ziņojumu "Pašvaldību ekonomiskā nozīme Latvijas tautsaimniecības attīstības veicināšanā"

Darba semināra noslēgumā projekta dalībnieki vienojās par turpmākajām aktivitātēm projekta ietvaros.

Pēdējā atjaunošana 20-04-2015
Powered by Elxis - Open Source CMS