Nodaļas

LNZN un LLMZA Lauku skates: Priekuļu Agroresursu un ekonomikas institūtā

7-07-2020

Jūlija sākumā, 2. jūlijā Priekuļos Agroresursu un ekonomikas institūtā notika kārtējā Lauku skate, kuru organizēja  Latvijas lauksaimniecības zinātnisko iestāžu direktoru padome  kopā ar LLMZA un LZA LMZN un ar Zemkopības ministrijas atbalstu. Lauku skatē tika uzklausīti ziņojumi par zinātniskajiem projektiem, pētījumiem un arī notika izmēģinājumu lauku apskate.

Lasīt tālāk...

Lauku skate Mācību un pētījumu saimniecībā (MPS) "Pēterlauki"

7-07-2020

Vasaras saulgriežu noslēgumā, 25. jūnijā notika pirmā šīs vasaras Lauku skate Mācību un pētījumu saimniecībā (MPS) "Pēterlauki", kuru organizēja  Latvijas lauksaimniecības zinātnisko iestāžu direktoru padome kopā ar LLMZA un LZA LMZN un ar Zemkopības ministrijas atbalstu. Lauku skatē tika uzklausīti ziņojumi par zinātniskajiem projektiem, pētījumiem un arī notika izmēģinājumu lauku apskate.

Lasīt tālāk...

Piešķirta pirmā akadēmiķes Baibas Rivžas jubilejas stipendija

29-06-2020

Piešķirta pirmā akadēmiķes Baibas Rivžas jubilejas stipendija LLU absolventei Ievai Priedei par maģistra darbu: "Kultūras tūrisma attīstības iespējas Kurzemes reģionā"

Pēdējā atjaunošana 2-07-2020
Lasīt tālāk...

LLMZA izziņo pieteikšanos doktorantu – topošo zinātnieku 2020. gada darbu konkursā

4-06-2020

Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija (LLMZA) aicina doktorantus - topošos zinātniekus pieteikties 2020. gada darbu konkursā. Pieteikšanās līdz 16. septembrim.

Lasīt tālāk...

SĀKUSIES PIETEIKŠANĀS KONKURSAM SĒJĒJS - 2020

4-06-2020

Zemkopības ministrijas sadarbībā Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmiju (LLMZA), Latvijas Zinātņu akadēmijas Lauksaimniecības un meža zinātņu nodaļu (LZA LMZN) un Latvijas Lauksaimniecības universitāti (LLU) organizē konkursu "SĒJĒJS 2020", tas ir ikgadējs pasākums, kura mērķis ir noteikt labāko ieguldījumu Latvijas lauku attīstībā un lauksaimniecībā.

Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS