Nodaļas

Noslēgts sadarbības līgums starp Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmiju un Baltkrievijas Nacionālo zinātņu akadēmiju

29-01-2015

2015. gada 22. janvārī Minskā Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas (LLMZA) prezidente Baiba Rivža un Baltkrievijas Nacionālās zinātņu akadēmijas priekšsēdētājs Vladimirs Gusakovs parakstīja vienošanos par Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas un Baltkrievijas Nacionālās zinātņu akadēmijas zinātnisko sadarbību lauksaimniecības zinātnēs un mežzinātnēs, lai veicinātu ilgtspējīgu abu valstu sociālekonomisko attīstību.

Lasīt tālāk...

Noritējusi ICE projekta partneru tikšanās Minskā

29-01-2015

21. - 22. janvārī Minskā norisinājās Zviedru Institūta tematiskās partnerības „ICE - Inovācija. Kreativitāte. Līdztiesība" pārstāvju tikšanās. Šīs tematiskās partnerības viena no dalīborganizācijām ir Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija.

Semināru rīkoja Tehnoloģiju Pārneses republikāniskā centra (Republican Centre For Technology Transfer) pārstāvji un tajā piedalījās 39 dalībnieki no piecām valstīm (Zviedrijas, Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas un Polijas).

Lasīt tālāk...

Īsumā

19-12-2014

2014. gada 17. decembrī LLMZA prezidente, LZA LMZN priekšsēdētāja Baiba Rivža tika ievēlēta par Valsts emeritēto zinātnieku padomes priekšsēdētāju.


Uzaicinājums dalībai Ziemeļvalstu lauksaimniecības zinātnieku asociācijas (NJF) 25. Kongresā

1-12-2014

Cien./god. kolēģi,

Ziemeļvalstu lauksaimniecības zinātnieku asociācijas (NJF) un Kongresa organizācijas komisijas vārdā vēlos Jūs aicināt piedalīties 25. NJF Kongresā ,,Nordic View to Sustainable Rural Development'', no 2015. gada 16. līdz 18. jūnijam, Latvijas universitātē, Rīgā.

Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS