Nodaļas

Norisinājusies LZA LMZN un LLMZA prezidija kopsēde

6-11-2014

2014.gada 20. oktobrī notika LZA Lauksaimniecības un meža zinātņu nodaļas (LMZN) un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas (LLMZA) prezidija kopsēde, kurā piedalījās LZA LMZN, LLMZA prezidija locekļi, kā arī pieaicinātie dalībnieki - LZA P.Lejiņa vārdbalvas pretendente un LLMZA rīkotā jauno zinātnieku darbu konkursa dalībnieki.

Pēdējā atjaunošana 6-11-2014
Lasīt tālāk...

Ekspertu diskusija „Šodienas iespējas uzsākt biznesu laukos: uzņēmējdarbības virzieni un valsts atbalsts"

22-10-2014

2014. gada 16. oktobrī Altum centrālajā birojā (Doma laukumā 4) tika rīkota ekspertu diskusija „Šodienas iespējas uzsākt biznesu laukos: uzņēmējdarbības virzieni un valsts atbalsts", kurā piedalījās arī LLMZA prezidente un LZA LMZN priekšsēdētāja Baiba Rivža.

Lasīt tālāk...

Īsumā

10-10-2014

2014. gada 16. oktobrī LLMZA prezidente un LZA LMZN priekšsēdētāja Baiba Rivža piedalīsies starptautiskas nevalstiskas sabiedriskās organizācijas „Starptautiskais ražotāju un uzņēmēju kongress" (The International Congress of Industrialists and Entrepreneurs (ICIE)) rīkotā konferencē par sadarbības iespējām lauksaimnieciskās ražošanas jomā, kas norisināsies Rīgā.

Lasīt tālāk...

Valsts Pētījumu programmas EKOSOC-LV 5.2.3. projekta izpildītāju pirmā tikšanās

10-10-2014

7. oktobrī Latvijas Zinātņu akadēmijā notika Valsts Pētījumu programmas „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai - jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai" (turpmāk - VPP EKOSOC-LV) 5.2.3. projekta „Latvijas lauku un reģionālās attīstības procesi un iespējas zināšanu ekonomikas kontekstā" izpildītāju pirmā tikšanās.

Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS