Noslēgusies Baltkrievijas Nacionālās Zinātņu akadēmijas Pārtikas produktu zinātniski praktiskā centra ģenerāldirektora Zenona V.Lovkis vizīte

21-03-2014

Šī gada 18. un 19. martā Latvijā viesojās Baltkrievijas Nacionālās Zinātņu akadēmijas Pārtikas produktu zinātniski praktiskā centra ģenerāldirektors Zenons V. Lovkis. Vizītes mērķis bija sadarbības līguma parakstīšana starp Baltkrievijas Nacionālās Zinātņu akadēmijas Pārtikas produktu zinātniski praktisko centru un Latvijas Lauksaimniecības universitāti (LLU) pārtikas tehnoloģiju jomā un sadarbības līguma parakstīšana starp Baltkrievijas Nacionālās Zinātņu akadēmijas Pārtikas produktu zinātniski praktisko centru un pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātnisko institūtu BIOR.

Vizītes ietvaros 18. martā Zenons V.Lovkis tikās ar Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidentu Ojāru Spārīti un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas prezidenti Baibu Rivžu, apmeklēja LLU Pārtikas Tehnoloģijas fakultāti, savukārt 19. martā viesis tikās ar LLU Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes vadību un apmeklēja zinātnisko institūtu BIOR.

LLMZA zinātniskā sekretāre K.Polačenko


Powered by Elxis - Open Source CMS