Aktuāli

Par Eiropas Akadēmiju Zinātniskās Konsultatīvās Padomes (EASAC) Ziņojumu

8-02-2018

Aicinām iepazīties ar EASAC Ziņojumu "Pārtikas un uztura drošība un lauksaimniecība Eiropā - pētniecības iespējas un izaicinājumi":

https://online.sigmanet.lv/rc/?_task=mail&_framed=1&_frame=1&_mbox=INBOX&_uid=12583&_part=2&_action=get&_extwin=1 .


Par Eiropas Akadēmiju Zinātnisko konsultāciju projekta (SAPEA) publikāciju

8-02-2018

2017. gadā SAPEA projekta ietvaros Eiropas zinātnes eksperti no 40 valstīm tika aicināti izvērtēt iespējas iegūt pārtiku no okeāniem.  Aicinām iepazīties ar publikāciju "Pārtika no okeāniem", kurā izvērtētas iespējas nākotnē okeānos iegūt vairāk pārtikas un biomasas:

http://ec.europa.eu/research/sam/pdf/topics/food_ocean_sapea_report.pdf


Par Eiropas Zinātņu akadēmiju Konsultatīvās Padomes Ziņojumu „Negatīvo emisiju tehnoloģijas: kāda loma, pildot Parīzes Vienošanās mērķus?"

1-02-2018

1.februārī publicēts Eiropas Zinātņu akadēmiju Konsultatīvās Padomes (EASAC) izstrādātais Ziņojums „Negative Emission Technologies: what role in meeting Paris Agreement targets?" („Negatīvo emisiju tehnoloģijas: kāda loma, pildot Parīzes Vienošanās mērķus?"). Aicinām iepazīties ar šo Ziņojumu:https://easac.eu/publications/details/easac-net/

Pēdējā atjaunošana 1-02-2018
Lasīt tālāk...

Par Baltkrievijas zinātnieku otro kongresu Minskā

23-01-2018

2017. gada 12. - 14. decembrī notika Baltkrievijas Zinātnieku 2.kongresā. Kongress bija veltīts Baltkrievijas Zinātnes gadam.

Lasīt tālāk...

Par tikšanos ar Spānijas vēstnieku

12-01-2018

Š.g. 9. janvārī Latvijas Zinātņu akadēmijā (LZA) notika Spānijas Karalistes vēstnieka Pedro Migela Himeneza-Načera (Pedro Miguel Jiménez Nácher) tikšanās ar LZA viceprezidentu akadēmiķi Andreju Krasņikovu un LZA ģenerālsekretāru akadēmiķi Andreju Siliņu. Tikšanās piedalījās arī LZA prezidenta padomniece starptautisko sakaru jautājumos Ilze Trapenciere.

Pēdējā atjaunošana 16-01-2018
Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS