VPP EKOSOC-LV

Valsts pētījumu programma

5.2.1. „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai –
jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai
(EKOSOC-LV)”

Programmas vadītāja – LZA akadēmiķe, LLU profesore, Dr.habil.oec. Baiba Rivža


Video


Par programmu

Programmas logo

Programmas
aktivitātes

Programmas konferences

Programmas
forumi


EKOSOC-LV projekta 5.2.8. Kultūrvides attīstības, vides daudzveidības saglabāšanas un urbanizācijas procesi Latvijas līdzsvarotas attīstības kontekstā seminārs

9-12-2014

EKOSOC-LV projekta 5.2.8. Kultūrvides attīstības, vides daudzveidības saglabāšanas un urbanizācijas procesi Latvijas līdzsvarotas attīstības kontekstā seminārs pētnieku grupai ar ieinteresētajām pusēm no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Dabas aizsardzības pārvaldes un Valsts kultūras pieminekļu inspekcijas pārstāvjiem notika 2014.gada 2. decembrī Latvijas Zinātņu akadēmijas telpās.

Lasīt tālāk...

Tiek uzsākts darbs Valsts pētījumu programmā EKOSOC-LV apakšprojektā „Sociālās apziņas izmaiņu ietekme uz ekosistēmas pakalpojumu ilgtspējīgu nodrošinājumu"

28-11-2014

2014.gada 14.novembrī Vidzemes Augstskolā uz pirmo darba semināru ieradās valsts pētījumu programmas „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai -jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai (EKOSOC-LV)" 5.2.9 apakšprojekta „Sociālās apziņas izmaiņu ietekme uz ekosistēmas pakalpojumu ilgtspējīgu nodrošinājumu" pētnieki no Daugavpils Universitātes, Liepājas Universitātes, Rīgas Stradiņa Universitātes un Vidzemes Augstskolas Sociālo, ekonomisko un humanitāro pētījumu institūta (HESPI).

Pēdējā atjaunošana 28-11-2014
Lasīt tālāk...

DU zinātnieku dalība 2.starptautiskajā zinātniski praktiskajā konferencē „Trends in Science and Higher Education Studies Under Conditions of Globalization"

27-11-2014

2014.gada 20.-21. novembrī Daugavpils Universitātes zinātnieku grupa piedalījās 2.starptautiskajā zinātniski praktiskajā konferencē „Trends in Science and Higher Education Studies Under Conditions of Globalization", kuru organizēja Paņevežas koledža (Lietuva) ciešā sadarbībā ar Daugavpils Universitāti un Koninas Valsts augstākās profesionālās izglītības skolu (Panstwowa Vyzsza Szkola Zawodowa w Konine) (Polija).

Pēdējā atjaunošana 24-02-2015
Lasīt tālāk...

Valsts Pētījumu programmas EKOSOC-LV izpildītāju tikšanās

24-11-2014

21. novembrī Latvijas Zinātņu akadēmijā notika otrā Valsts Pētījumu programmas EKOSOC-LV izpildītāju tikšanās, kurā piedalījās arī IZM Studiju un zinātnes administrācijas (SZA) pārstāve Inguna Paredne. Sēdes laikā programmas vadītāja Baiba Rivža klātesošos informēja par jau padarītajiem darbiem EKOSOC - LV ietvaros (izveidota EKOSOC - LV programmas sadaļa Latvijas Zinātņu akadēmijas mājas lapā un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas mājas lapā; EKOSOC-LV profils sociālajā tīklā Twitter; ziņojumi par EKOSOC-LV dažādu institūciju sēdēs un starptautiskās konferencēs; izstrādāti un iesniegti projektu pieteikumi utt.). Tika pārrunāti jautājumi saistībā ar EKOSOC - LV konferenču postera, bukleta izstrādi, klātesošie tika informēti par konferencēm, kas plānotas tuvākajā laikā un kurās ir iespēja piedalīties. Nozīmīgs sēdes darba kārtības jautājums ar karstām diskusijām bija programmas logo apstiprināšana. Sēdes noslēgumā programmas izpildītājiem bija iespēja uzdot jautājumus SZA pārstāvei.

Prezentācija


Pēdējā atjaunošana 24-02-2015

EKOSOC-LV projektu izpildītāju sanāksme

20-11-2014

EKOSOC-LV
projektu izpildītāju sanāksme

2014. gada 21. novembrī plkst. 15.00
Rīga, Latvijas Zinātņu akadēmija

Pēdējā atjaunošana 24-02-2015
Lasīt tālāk...
<< Pirmā < Iepriekšējais. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Nākamais. > Pēdējā >>
Rezultāti 163 - 167 no 167
Powered by Elxis - Open Source CMS