VPP EKOSOC-LV

Valsts pētījumu programma

5.2.1. „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai –
jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai
(EKOSOC-LV)”

Programmas vadītāja – LZA akadēmiķe, LLU profesore, Dr.habil.oec. Baiba Rivža


Video


Par programmu

Programmas logo

Programmas
aktivitātes

Programmas konferences

Programmas
forumi


VPP EKOSOC- LV pētījumu rezultātu prezentācija IV Pasaules latviešu zinātnieku kongresā

18-06-2018

Par godu Latvijas simtgadei no 18. līdz 21. jūnijam Rīgā Latvijas Nacionālajā biblitēkā notiks IV Pasaules latviešu zinātnieku kongress.  VPP EKOSOC- LV vadītāja Baiba Rivža un vairāki pētnieki kongresā prezentēs savu pētījumu rezultātus Sociālo zinātņu sekcijā.

Pēdējā atjaunošana 21-06-2018
Lasīt tālāk...

LZA akadēmiķe un VPP EKOSOC-LV vadītāja B. Rivža starptautiskā zinātniskā konferencē ziņo par "Viedas un ilgtspējīgas attīstības trendiem lauku teritorijās"

11-06-2018

LZA akadēmiķe, profesore un VPP EKOSOC-LV vadītāja B. Rivža no 7. līdz 8. jūnijam piedalījās starptautiskā zinātniskā konferencē Varšavas dzīvības zinātņu universitātē (Polija) Ekonomikas zinātne Agrobiznesam un lauku ekonomikai. Prof. B. Rivža konferencē prezentēja VPP EKOSOC-LV pētījuma rezultātu: "Viedas un ilgtspējīgas attīstības trendi  lauku teritorijās".

Lasīt tālāk...

VPP EKOSOC - LV pētījumu rezultātu prezentācija starptautiskā konferencē Igaunijas Dzīvības zinātņu Universitātē

11-05-2018

VPP EKOSOC - LV vadītājā profesore B. Rivža un projekta vadītājas asistente L. Āzena piedalījās starptautiskā konferencē Tartu, kuru organizēja Igaunijas Dzīvības zinātņu Universitāte. Konferencē tika prezentēti pētījumu rezultāti, kuri tapuši ar VPP EKOSOC - LV atbalstu: uz zināšanām balstītas ekonomikas sastāva un telpiskā sadalījuma izmaiņas Latvijas lauku apvidos un AHP pētniecības metodes pielietojums Pierīgas reģiona viedās specializācijas attīstības analīzē.  

Lasīt tālāk...

Latgales forums Preiļos par uzņēmēju un pašvaldību sadarbību

20-04-2018

Preiļu kultūras centrā 2018. gada 17. aprīlī notika Latvijas Zinātņu akadēmijas un valsts pētījumu programmas EKOSOC-LV, Preiļu novada domes, Latgales plānošanas reģions un Latvijas Pašvaldību savienības organizētais forums "Uzņēmēju un pašvaldību sadarbība reģiona viedai attīstībai". Forumu atklāja Preiļu novada domes priekšsēdētāja Maruta Plivda, Latgales plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Iveta Maļina-Tabūne un LZA prezidents akadēmiķis Ojārs Spārītis.

Pēdējā atjaunošana 23-04-2018
Lasīt tālāk...
<< Pirmā < Iepriekšējais. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nākamais. > Pēdējā >>
Rezultāti 10 - 18 no 167
Powered by Elxis - Open Source CMS