Par LZA

VPP projekts INTERFRAME - LV piedalās ekspertu grupā par Nacionālā attīstības plāna prioritātēm 2021.-2027. gadam

2-07-2019

VPP projekta INTERFRAME - LV vadītāja akadēmiķe Baiba Rivža piedalījās  Nacionālā attīstības plāna (NAP) izstrādes ekspertu grupas "Zināšanas un prasmes personības un valsts izaugsmei" apspriedē.

Apliecinājums (pdf)


Pēdējā atjaunošana 2-07-2019

EKOSOC-LV demogrāfijas pētījumu pēctecība INTERFRAME-LV un DEMOMIG

28-06-2019

2019. gada 27. jūnijā Latvijas Universitātes (LU) Biznesa vadības un ekonomikas fakultātē (BVEF) tika atvērta kolektīvā monogrāfija "Tautas ataudze Latvijā un sabiedrības atjaunošanas izaicinājumi", kas izstrādāta uz valsts pētījumu programmas (VPP) EKOSOC-LV (2914- 2018) bāzes. Demogrāfijas pētījumi pēctecīgi turpinās jaunā perioda  VPP  "Latvijas mantojums un nākotnes izaicinājumi" divos projektos - Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) īstenotajā projektā INTERFRAME-LV, kur LU ir sadarbības partneris, un projektā DEMOMIG, ko LU realizē sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti (LLU) un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju (RTA).

Lasīt tālāk...

Diskusija: "Kvalitātes vadības nodrošināšanas nozīme augstākajā izglītībā"

6-06-2019

29. maijā Banku augstskolā notika diskusija: "Kvalitātes vadības nodrošināšanas nozīme augstākajā izglītībā", kurā piedalījās Izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska, Banku augstskolas rektors Andris Sarnovičs, Prudentia padomes loceklis Ģirts Rungainis, VPP projekta INTERFRAME vadītāja Baiba Rivža u.c.

Lasīt tālāk...

VPP projekts INTERFRAME - LV piedalās ekspertu grupā par Nacionālā attīstības plāna prioritātēm 2021.-2027. gadam

3-06-2019

VPP projekta INTERFRAME - LV vadītāja akadēmiķe Baiba Rivža piedalījās  Nacionālā attīstības plāna (NAP) izstrādes ekspertu grupas "Zināšanas un prasmes personības un valsts izaugsmei" apspriedē.

Lasīt tālāk...

Īstenojas INTERFRAME-LV sadarbības mērķi

21-05-2019

Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) realizētā projekta "Latvijas valsts un sabiedrības izaicinājumi un to risinājumi starptautiskā kontekstā -  INTERFRAME-LV" (VPP "Latvijas mantojums un nākotnes izaicinājumi") ietvaros 2019. gada 16. maijā Latvijas Universitātē  (LU), kas ir šī projekta dalībnieks, norisinājās jau otrā konference, šoreiz starptautiskā līmenī. Foruma darbu moderēja INTERFRAME-LV vadītāja akadēmiķe Baiba Rivža un LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes profesore Biruta Sloka. Konferencei bija sagatavotas 16 pētījumu tēmu prezentācijas un 19 stenda referāti.

Pēdējā atjaunošana 23-05-2019
Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS