10.februāris, 3(587)

IZNĀCIS RAKSTU KRĀJUMS PAR VIDUSLAIKU LIVONIJU UN TĀS VĒSTURISKO MANTOJUMU

8-02-2020

Latvijas Nacionālā bibliotēka (LNB) ir izdevusi zinātnisku rakstu un eseju krājumu "Viduslaiku Livonija un tās vēsturiskais mantojums". Izdevumā trīspadsmit autori no Latvijas, Igaunijas, Dānijas, Zviedrijas, Polijas, Vācijas un Šveices meklē atbildes uz jautājumu, kas bija viduslaiku Livonija un kāpēc ir svarīgi par to domāt šodien.

Lasīt tālāk...

ATVĒRTS UZSAUKUMS APVĀRSNIS 2020 INOVATĪVĀS MEDICĪNAS INICIATĪVĀS

8-02-2020

Apvārsnis 2020 līdzfinansētā publiskās un privātās partnerības sabiedrība "Inovatīvās medicīnas iniciatīvas" (IMI) ir izsludinājusi uzsaukumu ar projektu iesniegšanas termiņu līdz 2020. gada 21. aprīlim. IMI atbalsta projektus, kas paātrina novatorisko zāļu izstrādi un pacientu piekļuvi tām, kā rezultātā tiek veicināta sadarbība starp galvenajiem veselības aprūpes pētniecībā iesaistītajiem dalībniekiem.

Lasīt tālāk...

Aizstāvēšana

8-02-2020

2020. gada 18.  februārī plkst. 11.00. Baltijas Starptautiskā akadēmijā (BSA) Ekonomikas promocijas padomes atklātā sēdē Rīgā, Lomonosova 4, 317.  auditorijā zinātniskā doktora (Ph.D.) grāda iegūšanai

ZHAXAT KENZHIN

aizstāvēs ekonomikas promocijas darbu "Mūsdienu pieejas cilvēkresursu kā galvenā reģionālās konkurētspējas faktora novērtējumam (kā piemēru aplūkojot Kazahstānas Republikas Rietumkazahstānas apgabalu)".

Recenzenti: Dr.oec. Inna Stecenko (Baltijas Starptautiskā akadēmija); Dr.oec. Marga Živitere (Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola); Dr.oec. Gabdualiyeva Raushan Smadinovna (Rietumkazahstānas Inovācijas universitāte).

Ar promocijas darbu var iepazīties BSA Bibliotēkā Rīgā, Lomonosova 1, kā arī augstskolas tīmekļvietnē www.bsa.edu.lv .

Lasīt tālāk...

IZSLUDINĀTS ERA-NET ERA-CVD KONKURSS SIRDS UN ASINSVADU SLIMĪBU IZPĒTES JOMĀ

8-02-2020

Izsludināts Apvārsnis 2020 programmas ERA-NET Cofund aktivitātes jauns projektu konkurss ERA-CVD par tēmu "Vaskulāras dabas kognitīvo traucējumu novēršana, savlaicīgi diagnosticējot sirds un asinsvadu slimības" (Prevention of Vascular Cognitive Impairment through Early Detection of Cardiovascular Diseases). 

Lasīt tālāk...
<< Pirmā < Iepriekšējais. 1 2 Nākamais. > Pēdējā >>
Rezultāti 10 - 13 no 13
Powered by Elxis - Open Source CMS