Jaunumi

Izsludināts valsts pētījumu programmas "Latvijas kultūra – resurss valsts attīstībai" projektu pieteikumu atklātais konkurss

9-06-2020

Latvijas Zinātnes padome izsludinājusi valsts pētījumu programmas "Latvijas kultūra - resurss valsts attīstībai" projektu pieteikumu atklāto konkursu.

Lasīt tālāk...

Izsludināts valsts pētījumu programmas "Covid-19 seku mazināšanai" projektu pieteikumu atklātais konkurss

3-06-2020

Latvijas Zinātnes padome izsludinājusi valsts pētījumu programmas "Covid-19 seku mazināšanai" projektu pieteikumu atklāto konkursu. Programmas virsmērķis ir ierobežot Covid-19 infekcijas slimības izplatību un aizsargāt iedzīvotājus, lai, īstenojot inovatīvus augstas gatavības zinātniskus projektus, steidzami atjaunotu ekonomisko darbību un sociāli aktīvu ikdienas dzīvi.

Lasīt tālāk...

Berlīnes Brandenburgas Zinātņu un humanitāro zinātņu akadēmija izsludina Peregrinus fonda balvu

3-06-2020

Berlīnes Brandenburgas Zinātņu un humanitāro zinātņu akadēmija izsludinājusi pieteikšanos Peregrinus fonda (The Peregrinus Foundation (Rudolf Meimberg)) balvai 2021. gadā.  Balva tiek piešķirta Austrumeiropas un Dienvidaustrumeiropas valstu zinātniekiem kā atzinība par izciliem sasniegumiem un pamudinājums turpināt savu pētniecisko darbību. Balvu nepiešķir par mūža ieguldījumu.

Lasīt tālāk...

Valsts un valdības amatpersonām nosūtīts LZA, Latvijas Rektoru padomes un Latvijas Universitāšu asociācijas kopīgais paziņojums par grozījumiem Augstskolu likumā

26-05-2020

Š.g. 26. maijā Latvijas Valsts prezidentam Egilam Levitam, Latvijas Republikas Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam, Latvijas Republikas Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrniecei, Latvijas Republikas Saeimas frakcijām un deputātiem, kā arī izglītības un zinātnes ministrei Ilgai Šuplinskai un plašsaziņas līdzekļiem nosūtīts Latvijas Zinātņu akadēmijas, Latvijas Rektoru padomes un Latvijas Universitāšu asociācijas kopīgais paziņojums par grozījumiem Augstskolu likumā.

Lasīt tālāk...
<< Pirmā < Iepriekšējais. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nākamais. > Pēdējā >>
Rezultāti 19 - 27 no 612
Powered by Elxis - Open Source CMS