Jaunumi

Šoruden atzīmējam laikraksta “Zinātnes Vēstnesis” 30 gadu jubileju!

14-09-2019

Pirmdien, 16. septembrī, klajā nāks Latvijas Zinātņu akadēmijas, Latvijas Zinātnes padomes un Latvijas Zinātnieku savienības laikraksta "Zinātnes Vēstnesis" speciālizdevums - veltījums laikraksta 30 gadu jubilejai.

Ieskatam publicējam "Zinātnes Vēstneša" redaktores Ilzes Boldānes-Zeļenkovas ievadrakstu "Zinātnes Vēstnesim - 30" no jaunā jubilejas numura .

Pēdējā atjaunošana 14-09-2019
Lasīt tālāk...

Piešķirts papildu finansējums starptautiski augstu novērtētiem pētniecības projektiem

11-09-2019

Lai sekmētu Latvijas zinātnes izcilību un starptautisko sadarbību pētniecības un tehnoloģiju jomā, otrdien, 2019. gada 10. septembrī, valdība atbalstīja Izglītības un zinātnes ministrijas sagatavotos grozījumus Ministru kabineta noteikumos, kas paredz pārdalīt ministrijai pieejamo Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējumu un palielināt investīciju apmēru starptautiski augstu novērtētiem pētniecības projektiem.

Lasīt tālāk...

Aicinām piedalīties Latvijas Zinātnes padomes ekspertu komisiju vēlēšanās 12. un 13. septembrī

6-09-2019

Ekspertu komisiju vēlēšanas notiks no š.g. 12. līdz 13. septembrim Nacionālajā zinātniskās darbības informācijas sistēmā (www.sciencelatvia.lv). Ja Tev ir doktora grāds - piedalies kā vēlētājs!

Lasīt tālāk...

LZA Eiropas Politikas pētījumu institūts ielūdz uz grāmatas “Patvēruma meklētāju problēma un tās risinājumi Eiropas Savienībā un Latvijā” atvēršanas svētkiem

6-09-2019

Latvijas Zinātņu akadēmijas Eiropas Politikas pētījumu institūts un autoru kolektīvs ielūdz uz grāmatas "Patvēruma meklētāju problēma un tās risinājumi Eiropas Savienībā un Latvijā" atvēršanas svētkiem 16. septembrī plkst. 16.00 Stikla zālē (2. stāvā), Eiropas Savienības mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā.

Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS