Medijiem

Latvijas Zinātņu akadēmijas prasība civillietā pret SIA "Rīgas Koncertzāle" tiek pilnībā apmierināta

5-11-2018

Š.g. 1. novembrī Latvijas Zinātņu akadēmija ir saņēmusi Latvijas Republikas Latgales apgabaltiesas sūtīto Civillietu tiesas kolēģijas 2018.  gada 1. novembra sprieduma norakstu civillietā Latvijas Zinātņu akadēmijas prasībā pret SIA "Rīgas Koncertzāle" par telpu nomnieka izlikšanu no aizņemtajām telpām sakarā ar SIA "Rīgas Koncertzāle" apelācijas sūdzību par Daugavpils tiesas 2018. gada 31. janvāra spriedumu.  Latgales apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģija Latvijas Zinātņu akadēmijas prasību apmierināja pilnīgi, nospriežot:

Lasīt tālāk...

Latvijas Zinātņu akadēmija aicina 13. Saeimas vēlēšanās kandidējošo politisko partiju pārstāvjus uz diskusiju par izglītības, zinātnes, inovācijas un tautsaimniecības attīstības jautājumiem

21-09-2018

Latvijas Zinātņu akadēmijas vārdā aicinu 13. Saeimas vēlēšanās kandidējošo politisko partiju pārstāvjus uz diskusiju par izglītības, zinātnes, inovācijas un tautsaimniecības attīstības jautājumiem! Uz diskusiju tiek aicināti politisko partiju "Saskaņa", "Zaļo un Zemnieku savienība", "KPV LV", Nacionālā apvienība „Visu Latvijai!"-„Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "Attīstībai/Par!", "Jaunās Konservatīvās partijas", "Latvijas Reģionu apvienības" un "Jaunās Vienotības" nominētie kandidāti izglītības un zinātnes un ekonomikas ministru amatiem, vai pārstāvji, kuri pilnvaroti paust viedokli par minētajiem jautājumiem.

Pēdējā atjaunošana 21-09-2018
Lasīt tālāk...

Akadēmisko rakstu krājuma "Latvija un latvieši" atvēršanas pasākums Latvijas Zinātņu akadēmijā

21-05-2018

Iznācis jauns akadēmisko rakstu krājums divos sējumos "Latvija un latvieši", kura atvēršanas pasākums notiks Latvijas Zinātņu akadēmijā 23. maijā plkst. 17. Rakstu autori ir 49 Latvijas vadošie zinātnieki humanitāro un sociālo zinātņu jomās. Krājums ir bagātīgi ilustrēts. Rakstus papildina 540 fotogrāfijas un 120 diagrammas un kartes.

Pēdējā atjaunošana 21-05-2018
Lasīt tālāk...

Latvijas Republikas Augstākā tiesa noraida SIA "Rīgas koncertzāle" kasācijas sūdzību

3-04-2018

Latvijas Republikas Augstākā tiesa 2018. gada 27. martā atteikusi ierosināt kasācijas tiesvedību sakarā ar SIA "Rīgas koncertzāle" kasācijas sūdzību par Latgales apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas 2017. gada 15. novembra spriedumu, kurā tiesa nosprieda :

Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS