Laimīgu Jauno gadu!

10-01-2014

Augsti godātie Latvijas Zinātņu akadēmijai piederīgie, augsti godātie valsts emeritētie zinātnieki, Latvijas Jauno zinātnieku apvienības, Kurzemes akadēmijas biedri, visi Latvijas zinātnes, izglītības un valsts garīgās izaugsmes dzīvē iesaistītie pētnieki, pedagogi un zinātnes entuziasti!

Ziemassvētki un gadumija ir aizdimdējuši, Saulgriežiem atstājot aiz kalna garāko ziemas nakti, nu atkal dzīves ceļš mūs visus vedīs gaismā.

Nešaubieties – tas būs zinātniskā darba, atklājumu sūruma un prieka caurstrāvots, bet tieši tas jau ir mūsu vienīgās dzīves jēgas un zinātnieka misijas attaisnojums. Arī zvaigznes mums 2014.gadā nesola neko citu, un arī vieglākas dienas ne.

Vēlu mums visiem stipru veselību, ticību savai zinātnieka sūtībai, neatlaidību un panākumus, sekojot tās aicinājumam. Vēlu mūsu zinātniskajām idejām un atklājumiem tālu un sekmīgu lidojumu pasaulē. Vēlu augstu celt un noturēt Latvijas zinātnieka un zinātnes prestižu gan savā nozarē, gan mūsu sabiedrībā un mūsu valstī. Vēlu mums kopā ar Latvijas zinātnieku cienīgu kapacitāti stiprināt tradīcijām bagātās un vienīgās mūsu interešu pārstāvniecības organizācijas – Latvijas Zinātņu akadēmijas – jaudu, efektivitāti un attīstību nesošu starojumu.

Vēlu Jaunajā 2014.gadā radošu harmoniju Jūsu zinātniskajos institūtos, augstskolās un darba vietās, ieliekot ikviena Latvijas attīstībai vajadzīgā speciālista izaugsmē censoņa garu.

No sirds Jums visiem vēlu gandarījumu par savu izraudzīto mūžu, laimi un pārticību katra personiskajā dzīvē.

Jūsu Ojārs Spārītis,
LZA prezidents

Powered by Elxis - Open Source CMS