PIERĪGAS FORUMS "Pašvaldību un uzņēmēju sadarbība ceļā uz viedo uzņēmējdarbību Pierīgas reģionā"

23-08-2017

29. augustā plkst.13.00 Ikšķiles novada pašvaldībā notiks Pierīgas forums, kurā piedalīsies vairāku Pierīgas pašvaldību vadītāji, uzņēmēji, izglītības un zinātnes pārstāvji.

Forumu rīko Latvijas Zinātņu akadēmija, VPP EKOSOC, Ikšķiles novada dome, Latvijas Pašvaldību savienība, Rīgas Plānošanas reģions sadarbībā ar Ikšķiles novada uzņēmēju biedrību.

Forumā tiks diskutēts par viedās uzņēmējdarbības attīstības iespējām un tai atbilstošas uzņēmējdarbības vides priekšnoteikumiem. Forumā piedalīsies Ikšķiles un Ādažu pašvaldību vadītāji, uzņēmēji no Ādažiem, Ikšķiles, Ogres un Salaspils, kā arī izglītības iestāžu vadītāji- Ogres valsts tehnikuma direktore un Banku Augstskolas rektors u.c.

Uzņēmējdarbības vidi ietekmē gan paši uzņēmēji, gan attiecīgā novada pašvaldība, tai ir vairāki svarīgi jautājumi, kurus kopīgi risinot un sadarbojoties ar izglītības un zinātnes institūcijām, tiks veicināta inovatīvu produktu un pakalpojumu izstrāde, attīstība un ieviešana reģiona uzņēmumos, notiks ieguldījums cilvēkresursos, jauno speciālistu un zinātnieku izglītošanā un radītas jaunas darba vietas.

Foruma programma (pdf)

Powered by Elxis - Open Source CMS