LZA akadēmiķes, profesores Baibas Rivžas ziņojums starptautiskā konferencē par ilgtspējīgu tūrisma pārvaldību (International Conference on Sustainable Tourism Management) Barselonā (Spānija)

4-09-2017

LZA akadēmiķe, profesore Baiba Rivža piedalījās ar ziņojumu par kultūras mantojuma iespēju izmantošanu lauku tūrismā Latvijā ‘'Starptautiskā konferencē par ilgtspējīgu tūrisma pārvaldību'' (International Conference on Sustainable Tourism Management) Barselonā (Spānija). Pētījums tapis ar VPP EKOSOC- LV atbalstu.

Starptautiskā konference par ilgtspējīgu tūrisma pārvaldību notiek jau vairākus gadus un šogad notika Barselonā. Konferencē piedalījās zinātnieki no 14 pasaules valstīm un praktiski no visiem kontinentiem. Darbs konferencē norisinājās 4 sekcijās. B.Rivža, P.Rivža, L.Jeroščnkova ziņojums ‘'Kultūras mantojuma iespēju izmantošanu lauku tūrismā Latvijā'' (Analysis of Opportunities for the Use of Cultural Heritage in Rural Tourism in Latvia) tika prezentēts otrajā sekcijā „Ilgtspējīgā attīstība un biznesa vadība".

 

Powered by Elxis - Open Source CMS