VALSTS IZGLĪTĪBAS ATTĪSTĪBAS AĢENTŪRA RĪKO KONTAKTBIRŽU SO-CIĀLO UN HUMANITĀRO ZINĀTŅU PĀRSTĀVJIEM

21-10-2018

Ceturtdien, 1. novembrī, Valsts izglītības attīstības aģentūras Nacionālais kontaktpunkts organizē informācijas dienu un kontaktbiržu par aktualitātēm sociālajās un humanitārajās zinātnēs lielākajā Eiropas Savienības pētījumu un inovāciju programmā "Apvārsnis 2020".

Kontaktbiržā un informācijas dienā būs iespēja uzzināt par programmas "Apvārsnis 2020" piedāvātajām iespējām sociālajās un humanitārajās zinātnēs un par aktuālajiem konkursiem apakšprogrammā "Eiropa mainīgā pasaulē - iekļaujoša, novatoriska un domājoša sabiedrība". Būs iespēja iepazīties arī ar sociālo un humanitāro zinātņu aktualitātēm programmā "Apvārsnis 2020" no projekta HUBIT, kā arī uzzināt svarīgākās detaļas projektu rakstīšanā no Agnes Laines (Agne Laine, Igaunija), kura vada starptautisko projektu komandu CIVITTA Estonia.

Informācijas dienā varēs iepazīties ar Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvi sociālo un humanitāro zinātņu jomā Aleksandru Mārtiņu Blūmu un uzzināt, kā veicies attiecīgās apakšprogrammas komitejas sēdē, kas notika oktobra sākumā. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja dalīties pieredzē un ieteikumos, kā veicināt jomas kopēju attīstību, kā arī iepazīties ar vēl neiepazītiem nozares pārstāvjiem un neformālās sarunās uzzināt par nozares aktualitātēm.

Norises laiks:

1. novembris, plkst. 12.00 - 17.00

Pasākuma vieta plānota Rīgas centrā un programma tiks precizēta drīzumā. Reģistrēties kontaktbiržai un informatīvajai dienai iespējams līdz 29. oktobrim VIAA mājaslapā.

VIAA informē, ka 8. novembrī Polijā notiks Starptautiskā kontaktbirža, kurā aicināti piedalīties tie, kuri meklē partnerus projektu konkursiem apakšprogrammā "Eiropa mainīgā pasaulē - iekļaujoša, novatoriska un domājoša sabiedrība".

Laura Bužinska,
VIAA Nacionālā kontaktpunkta
vecākā eksperte
Humanitārajās un sociālajās zinātnēs

Powered by Elxis - Open Source CMS