LĪDZ NOVEMBRIM VAR IESNIEGT COST AKCIJU PIETEIKUMUS

21-10-2018

Valsts izglītības attīstības aģentūra aicina zinātniekus, zinātnisko institūciju pārstāvjus, uzņēmējus un nozaru speciālistus  līdz 2018. gada 29. novembrim plkst. 12.00 (CET) iesniegt pieteikumus COST akciju 2018. gada otrajam konkursam.

COST akciju konkursā īpaši ir gaidīti starpdisciplināri pieteikumi, kas veicina zinātnes, tehnoloģiju, ekonomikas, kultūras vai sabiedrības zināšanu attīstību Eiropā. Jāņem vērā, ka minimālais akcijas pieteicēju skaits ir audzis līdz 7, pārstāvot 7 dalībvalstīs.

Latvijas dalības 2018. gada otrā konkursa rezultāti būs publicēti 2019. gada jūnijā.

Detalizēta informācija par akcijas pieteikuma veidlapu, tās aizpildīšanas nosacījumiem un akcijas pieteikuma iesniegšanu sistēmā tiešsaistē ir atrodama COST mājaslapā.

COST ir starptautiskās sadarbības atbalsta programma, kas izveidota, lai starptautiskā līmenī atbalstītu zinātnieku un nozares speciālistu sadarbību dažādās zinātnes un tehnoloģijas attīstības jomās. COST programmas darbības instruments ir akcija - zinātnieku un speciālistu sadarbības tīkls. Šobrīd COST programma atbalsta vairāk nekā 250 dažādas akcijas - sadarbības tīklus, kam var brīvi pievienoties. COST programmas mērķis ir atbalstīt galvenokārt pirms - konkurences pētniecību, kā arī pētījumus, kas risina aktuālas sabiedrības problēmas.

Papildu informācija, sazinoties ar Nacionālās COST programmas koordinatori Latvijā, VIAA Pētniecības starptautisko programmu nodaļas vadītāju Dr. Maiju Bunduli.

Powered by Elxis - Open Source CMS