AICINĀJUMS PIEDALĪTIES SEMINĀRĀ "BALTICS NETWORKING BRUNCH"

28-06-2019

Latvijas ES programmas "Eiropa pilsoņiem" informācijas punkts sadarbībā ar Lietuvas un Igaunijas ES programmas
"Eiropa pilsoņiem" informācijas punktiem no 2019. gada 6. septembra līdz 7. septembrim organizē divu dienu partnerības veicināšanas semināru "Baltics Networking Brunch" Birštonā, Lietuvā.

Pasākuma mērķis ir veidot sadarbības iespējas nākotnē starp dažādām organizācijām, pašvaldībām, to iestādēm un muzejiem, kuri ir ieinteresēti vēstures tematikā un vēlas iesniegt ES programmas "Eiropa pilsoņiem" 1. darbības (Eiropas vēstures piemiņas pasākumi) projektus. Eiropas vēstures piemiņas pasākumu galvenais uzdevums ir veicināt kopīgas Eiropas vēstures piemiņas pasākumu kultūras veidošanos un stiprināt savstarpēju saprašanos dažādu ES dalībvalstu iedzīvotāju starpā, īpaši atbalstot projektus, kuri atspoguļo galvenos pagrieziena punktus Eiropas vēsturē 20. gadsimtā, to nozīmi un sekas, ko Eiropa izjūt vēl šodien.

Pasākums notiek vienā laikā ar ikgadējo diskusiju festivālu "BŪTENT!"
(http://diskusijufestivalis.lt/about-festival-of-discussions-butent/ ).

Dalībnieki ir aicināti piedalīties partnerības veicināšanas sesijā un pēc tās apmeklēt arī pašu festivālu "BŪTENT!", kas būtu labs ieguvums organizācijas kapacitātes stiprināšanai un starptautiskās pieredzes iegūšanai.

Partnerības veicināšanas pasākums ļaus iepazīstināt savu organizāciju un iepazīt citas organizācijas no Lietuvas un Igaunijas iespējamo kopīgo iniciatīvu realizēšanā.

Lai piedalītos partnerības veicināšanas pasākumā, lūdzam aizpildīt pieteikuma anketu angļu valodā, kas atrodama Kultūras ministrijas mājaslapā.

Pieteikšanās termiņš - 2019. gada 9. augusts

Semināra darba valoda: angļu valoda

Pēc pieteikšanās termiņa beigām ES programmas "Eiropa pilsoņiem" Baltijas valstu informācijas punkti, izvērtējot aizpildītās pieteikuma anketas, atlasīs semināra dalībniekus un paziņos rezultātus visiem dalībniekiem, nosūtot informāciju uz pieteikumā norādītajiem e-pastiem.

Partnerības veicināšanas pasākums un naktsmītne būs viesnīcā "Domus Hotel"
(https://www.booking.com/hotel/lt/domus-viesbutis.et.html ) Birštonā.

Latvijas dalībniekiem tiks nodrošināts transports uz pasākumu Birštonā (kopā ar igauņu delegāciju) 6.septembrī plkst.14:00 (izbraukšana no Rīgas autoostas). Konkrēta izbraukšanas vieta tiks precizēta un to varēs noskaidrot no ES programmas "Eiropa pilsoņiem" informācijas punkta, tel. 67330228, e-pasts: . Atgriešanās (7.septembrī) no Birštonas uz Rīgu kopā ar igauņu delegāciju tiek plānota plkst. 17:00.

Dalībnieki var arī paši organizēt savu ceļošanas veidu, ņemot vērā, ka transporta izdevumi būs jāsedz no saviem līdzekļiem.

Viesnīca semināra dalībniekiem Birštonā tiks rezervēta un apmaksāta.

Viesnīcas izdevumus par vienu nakti (6.-7. septembris) segs Latvijas ES programmas "Eiropa pilsoņiem" informācijas punkts.

Detalizēts uzaicinājums un pasākuma apraksts pieejams Kultūras ministrijas mājaslapā.

Pēdējā atjaunošana 28-06-2019
Powered by Elxis - Open Source CMS