LZA EIROPAS POLITIKAS PĒTĪJUMU INSTITŪTA GRĀMATAS "PATVĒRUMA MEKLĒTĀJU PROBLĒMA UN TĀS RISINĀJUMI EIROPAS SAVIENĪBĀ UN LATVIJĀ" PREZENTĀCIJA

10-10-2019

Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) Eiropas politikas pētījumu institūts (EPPI) un autoru kolektīvs 2016. gada 16. septembrī rīkoja grāmatas "Patvēruma meklētāju problēma un tās risinājumi Eiropas Savienībā un Latvijā" atvēršanas svētkus, kuros piedalījās Latvijas Republikas Valsts prezidents Egils Levits - pētījuma idejas autors, tieslietu ministrs Jānis Bordāns, LR Saeimas deputāti, valsts institūciju pārstāvji, akadēmiskie spēki, NVO un preses pārstāvji.

Latvijas Valsts prezidents Egils Levits uzsvēra, ka šajā krājumā "patvēruma meklētāju problēma ir apskatīta no nozīmīgākajiem aspektiem. Ja Latvijas sabiedrība vēlas kaut ko vairāk uzzināt par patvēruma meklētājiem, šis ir plašākais pētījums latviešu valodā, turklāt vienīgais, kas apskata šo jautājumu tieši no Latvijas perspektīvas, nevis abstrakti."

Grāmatas autori ir Latvijas Republikas Saeimas priekšsēdētājas biedre Dagmāra Beitnere-Le Galla, LZA EPPI pētnieks Aldis Austers un Eiropas Tirdzniecības savienības institūta pētniece Zane Rasnača.

Papildu informācija LZA EPPI un Valsts prezidenta mājaslapā

Publicitātes foto - Valsts prezidenta kanceleja

Powered by Elxis - Open Source CMS