IZM un VIAA AICINA UZ KONFERENCI PAR AKTUALITĀTĒM ES PROGRAMMĀS APVĀRSNIS 2020 un APVĀRSNIS EIROPA

24-10-2019

2019. gada 7. un 8. novembrī notiks Izglītības un zinātnes ministrijas un Valsts izglītības attīstības aģentūras rīkotā, nākamajai Eiropas Savienības (ES) pētniecības un inovācijas programmai Apvārsnis Eiropa veltītā konference "Towards Horizon Europe Implementation in Latvia". Pasākums norisināsies Latvijas Universitātes Zinātņu mājas zālē Alfa un pulcēs augsta līmeņa profesionāļus, politikas veidotājus, zinātnisko institūciju vadītājus, zinātniekus un citus interesentus.

Konferenci atklās Latvijas Valsts prezidents Egils Levits un Izglītības un zinātnes ministrijas vadība. Ar programmas Apvārsnis Eiropa konceptu iepazīstinās Eiropas Komisijas ģenerāldirektors pētniecībā un inovācijās Žans-Ēriks Pakē (Jean-Eric Paquet). Konferences pirmajā dienā tiks diskutēts par Latvijas sasniegumiem ES pētniecības un inovāciju programmā Apvārsnis 2020. Savukārt otrajā konferences dienā būs iespējams uzzināt nākamās programmas Apvārsnis Eiropa aktualitātes, kā arī nosacījumus projektu izstrādē un īstenošanā.

Dalība pasākumā ir bez maksas, ar iepriekšēju reģistrēšanos VIAA mājaslapā līdz 1. novembrim. Konferences darba valoda: angļu un latviešu.

Papildu informācija IZM un VIAA mājaslapā

Powered by Elxis - Open Source CMS