JANVĀRA VIDŪ BRISELĒ NOTIKS KONTAKTBIRŽA APVĀRSNIS 2020 JAUNO PROJEKTU PIETEICĒJIEM

20-12-2019

2020. gada 16. janvārī Briselē notiks kontaktbirža, kas veltīta Apvārsnis 2020 programmai "Zinātne sabiedrībai un sadarbībā ar to" (Science with and for Society, SwafS). Pasākumu ik gadu organizē nacionālo kontaktpunktu tīkls SiS.net sadarbībā ar Eiropas Komisiju (EK). 

Pasākuma dalībniekus informēs par programmas projektu uzsaukumiem 2020. gadā, un uz pasākumu būs aicinātas visas ieinteresētās puses (universitātes, pētniecības iestādes, MVU, valsts iestādes, zinātnes centrus utt.), lai radītu iespēju dibināt kontaktus un savestu kopā potenciālos projektu partnerus.

Lai pieteiktos kontaktbiržā, līdz 2020. gada 7. janvārim jāreģistrējas tiešsaistē, izveidojot savu dalībnieka profilu un izvēloties partnerus, ar ko vēlaties individuālu sesiju. Kontaktbiržas ietvaros dalībnieki piedalīsies īsās (20 minūšu) sesijās ar reģistrācijas laikā izvēlētajiem partneriem, lai apspriestu potenciālas sadarbības iespējas.

Informējam, ka dalība šajā pasākumā ir iespējama tikai tiem, kas jau ir reģistrējušies, un prioritāte būs piešķirta dalībniekiem, kas reģistrācijas laikā norādījuši konkrētas vēlmes attiecībā uz sesiju partneriem. Jūsu dalība tiek apstiprināta tikai tad, kad organizatori apstiprina jūsu profilu.

Reģistrācijas forma un plašāka informācijas par kontaktbiržu ir pieejama pasākuma mājaslapā.

Atbilstoši programmas "Zinātne sabiedrībai un sadarbībā ar to" stratēģiskajiem virzieniem 2020. gadā kopumā izsludināti 14 projektu konkursi, ar to nosacījumiem var iepazīties EK portālā.

Papildu informācija: Monta Baltā, Apvārsnis 2020 Nacionālā kontaktpunkta vecākā eksperte.

 Avots: VIAA

Powered by Elxis - Open Source CMS